AGIS Fire & Security tarjoaa palonsammutus- ja turvajärjestelmäpalveluita. Päämäärämme on tarjota tehokkaita ja kilpailukykyisiä ratkaisuja  ja löytää asiakkalle juuri heidän tarpeisiin soveltuva teknologia.


Pitkä kokemus

Yrityksemme juuret Suomessa ulottuvat 1960- luvulle asti. Olemme toimittaneet palonsammutus-ja ilmaisujärjestelmiä yritysnimillä Mather&Platt, Wormald, Total Walther ja Tyco Fire & Integrated Solutions Finland sekä tuotenimillä Inergen (kaasusammutusjärjestelmä) ja Vesda (näytteenottojärjestelmä). Turvajärjestelmien tuotenimiä ovat Sensormatic  ja American Dynamics. Toukokuussa 2015 yrityksemme osti Maxisat Networks Oy:n liiketoiminnan. Tällöin tarjontamme laajeni laivajärjestelmiin (antennijärjestelmät ja videovalvonta) kiinteistöverkkoihin, äänijärjestelmiin. 1.9.2016 AGIS Fire & Security Oy sai uudeksi omistajakseen Spie GmbH:n. Spie GmbH on yksi SPIE-konsernin tytäryhtiöistä. SPIE-konserni on riippumaton markkinajohtaja Euroopassa multiteknisissä palveluissa energian ja viestinnän alalla. Elokuussa 2017 Spie GmbH myi AGIS Fire & Security Oy:n koko osakekannan MBO kaupalla Kimmo Karilalle ja Jussi Koluselle. MBO kauppa Suomen toiminnoista on luonnollinen jatkumo SPIE GmbH:n strategialle keskittyä keskiseen Eurooppaan.

Omaamme pitkäaikaisen kokemuksen ja meillä on tietämys siitä, miten sammutus- ja turvajärjestelmiä rakennetaan ja ylläpidetään tehokkaasti. Asiakaskuntaamme kuuluu Suomen suurimpia  teollisuusyrityksiä, laivavarustamoja, IT-alan yrityksiä, vähittäiskaupan liikkeitä, museoita sekä  talo-ja kiinteistöyhtiöitä. Palveluihimme kuuluvat konsultointi, asiakaskoulutukset, suunnittelu, asennus, käyttöönotto, järjestelmien ylläpito.


Erikoisalat

complete services FIN

AGIS on erikoistunut palonsammutus-, paloilmaisu- ja turvajärjestelmiin. Toimitamme järjestelmiä teollisten yritysten, julkisen sektorin sekä kaupan tarpeisiin. Tarjoamme konsultointia, suunnittelua,  huolto- ja ylläpitopalveluita sekä yksittäisiin järjestelmiin että laajempiin kokonaisuuksiin.


integrated solutions FIN

AGIS Fire & Security tarjoaa laajan tuotevalikoiman: varkaudenesto-, kulunvalvonta-, CCTV-, äänentoisto-, antenni-,  palonilmaisu- ja näytteenotto-, vesisammutus-, kaasusammutusjärjestelmät. Meiltä saatte kaiken näihin järjestelmiin liittyvän: suunnittelun, asennuksen, huollon, ylläpidon ym.

 

Tuemme asiakasyritystemme kehitystä räätälöityjen turvallisuusjärjestelmien avulla

 

Tietoa

Lisätietoa SPIE AGIS ratkaisuista

Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita, emmekä tyydy valmiisiin ratkaisuihin. Investoimme tuotekehitykseen ja ammattitaitoiset insinöörit muokkaavat ratkaisut soveltumaan kuhunkin tarpeeseen.

Lue lisää

Miksi SPIE AGIS?

Tarjoamme seuraavia palveluja:

  • konsultointi
  • suunnittelu
  • asennus
  • käyttöönotto
  • huolto ja ylläpito
  • tarvikemyynti
  • koulutus

Lue lisää

Yhteystiedot

AGIS Fire & Security Oy
Valuraudantie 19
00700 Helsinki
e-mail: asiakaspalvelu@agisfs.fi


Tel. + 358 9 755 2880
Myynti + 358 9 755 28888
Huolto + 358 9 755 28830