Äänentoisto

Nykyaikainen kaupan, julkisen tilan tai muun kiinteistön äänijärjestelmä toimii äänentoiston- ja kuulutustarpeiden lisäksi myös äänievakuointijärjestelmänä. Suunnittelemme ja toimitamme äänentoistojärjestelmiä mm. kouluihin, kauppakeskuksiin ja sairaaloihin sekä muihin julkisiin tiloihin.

 

Äänentoisto- ja kuulutusjärjestelmät

Äänentoistojärjestelmän taustamusiikki lisää viihtyvyyttä ja mainonta edistää kaupantekoa. Sama järjestelmä voi palvellla myös kiinteistön turvatoimintaa.Tarjoamme sopivan järjestelmän joka lähtöön.

 

Äänievakuointijärjestelmät

Äänentoistojärjestelmä palvelee kiinteistön käyttäjiä myös mahdollisissa poikkeustilanteissa - äänievakuointijärjestelmä on tärkeä osa toimivaa valvonta- ja turvatoimintaa. Agis tarjoaa EN 60849/EN54 standardin mukaisen äänijärjestelmän suunnittelun, toteutuksen ja käyttöönoton. Lisätietoa standardista  Tukesin sivuilta.

Huolto ja huoltosopimukset

Agis Fire & Security tarjoaa äänijärjestelmille nopeita huoltopalveluja sekä kattavia ylläpitosopimuksia halutun laajuuden mukaan.

Lisätietoa: Rainer Lindström 040 5461133, rlindstrom@agisfs.com 

Case:  Aviapolis asema, lue lisää

Tuemme asiakasyritystemme kehitystä räätälöityjen turvallisuusjärjestelmien avulla

 

Tietoa

Lisätietoa SPIE AGIS ratkaisuista

Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita, emmekä tyydy valmiisiin ratkaisuihin. Investoimme tuotekehitykseen ja ammattitaitoiset insinöörit muokkaavat ratkaisut soveltumaan kuhunkin tarpeeseen.

Lue lisää

Miksi SPIE AGIS?

Tarjoamme seuraavia palveluja:

  • konsultointi
  • suunnittelu
  • asennus
  • käyttöönotto
  • huolto ja ylläpito
  • tarvikemyynti
  • koulutus

Lue lisää

Yhteystiedot

AGIS Fire & Security Oy
Valuraudantie 19
00700 Helsinki
e-mail: asiakaspalvelu@agisfs.fi


Tel. + 358 9 755 2880
Myynti + 358 9 755 28888
Huolto + 358 9 755 28830