Paloilmaisu- ja hälytysjärjestelmät nähdään usein itsestäänselvinä osina rakennuksissa. Kun ne kerran on asennettu, jäävät ne myös helposti unohduksiin, jos mitään ei tapahdu. Kuitenkin, hätätapauksessa, niiden tehokkuus ja toimivuus auttavat  pelastamaan ihmishenkiä. Luotettava palontorjunta on    välttämättömyys ja helpoin tapa huolehtia korkeimman tason turvallisuudesta on valita SPIE AGIS Fire & Securityn ratkaisuja ja palveluita.

SPIE AGIS Fire & Securityn tarjoamat paloilmaisujärjestelmät ovat laadukkaita. Nämä ratkaisut  rakentuvat korkealuokkaisten laitteiden pohjalta ja niistä voidaan rakentaa kattavia paloilmoitinjärjestelmiä. Ratkaisut sisältävät laitteet yhden keskuksen järjestelmistä laajoihin osoittellisiin järjestelmiin.  Paloilmaisu- ja sammutusjärjestelmät on suunniteltu luotettavasti havaitsemaan palon, pelastamaan ihmishenkiä sekä minimoimaan omaisuusvahingot.  SPIE AGIS Fire & Security tarjoaa järjestelmiä ja kokoonpanoja, joita voidaan asentaa suuriin kauppakeskuksiin, varasto-, logistiikkakeskuksiin, toimistorakennuksiin, asuinrakennuksiin, sairaaloihin ja palvelukoteihin, teollisiin tuotantolaitoksiin vaativiin olosuhteisiin, kuten ATEX - jne. Pystymme myös tarjoamaan äänievakuointijärjestelmät integroituna paloilmoitinjärjestelmiin.

VESDA-Näytteenottoilmaisimet

SPIE AGIS Fire & Security edustaa Vesda-näytteenottoilmaisimia, jotka ovat standardin EN54 osan 20 mukaisia ilmaisimia.  Näytteenottoilmaisimien asennuksissa standardi on huomioitava samalla tavalla kuin muidenkin paloilmaisimien kohdalla. Pidämme huolta, että Vesda-ilmaisimenne suunnitellaan ja asennetaan asianmukaisesti. Käytämme imuputkiston mallinnukseen EN54-hyväksyttyä laitevalmistajan ohjelmistoa.

Vesda-näytteenottoilmaisimiin kuuluvat tuotteet:

  • Vesda Laserfocus 250 ja 500 (pieniin kohdesuojauksiin)
  • Vesda Lasercompact 505 ja 800 (pienistä keskisuuriin tiloihin)
  • Vesda Laserplus ja Laserscanner (keskisuurista suuriin tiloihin ja halleihin)

SPIE AGIS Fire & Security tarjoaa tukea projektin jokaisessa vaiheessa - alkaen riskianalyysistä, suunnittelusta jatkuen asennukseen sekä huoltoon ja laitteistojen ylläpitoon.  Kilpailukykyiset hinnat, pitkä kokemus ja kattava valikoima tuotteita edesauttavat meitä tarjoamaan laajan valikoiman palointorjunta- ja turvallisuustuotteita: paloilmaisu, palonsammutus (sprinkleri-, vaahto-, jauhe ja kaasusammutus).

 VESDA Detector Face

Tuemme asiakasyritystemme kehitystä räätälöityjen turvallisuusjärjestelmien avulla

 

Tietoa

Lisätietoa SPIE AGIS ratkaisuista

Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita, emmekä tyydy valmiisiin ratkaisuihin. Investoimme tuotekehitykseen ja ammattitaitoiset insinöörit muokkaavat ratkaisut soveltumaan kuhunkin tarpeeseen.

Lue lisää

Miksi SPIE AGIS?

Tarjoamme seuraavia palveluja:

  • konsultointi
  • suunnittelu
  • asennus
  • käyttöönotto
  • huolto ja ylläpito
  • tarvikemyynti
  • koulutus

Lue lisää

Yhteystiedot

AGIS Fire & Security Oy
Valuraudantie 19
00700 Helsinki
e-mail: asiakaspalvelu@agisfs.fi


Tel. + 358 9 755 2880
Myynti + 358 9 755 28888
Huolto + 358 9 755 28830