Kiinteä sammutusjärjestelmä automaattisesti havaitsee ja hälyyttää palon uhatessa sekä automaattisesti aloittaa sammutuksen suojatulla alueella.  AGIS Fire & Security tarjoaa laajan valikoiman järjestelmiä:  erilaisia kaasusammutus- ja  sprinklerijärjestelmiä sekä vaahto- ja jauhesammutusjärjestelmiä . Laitteistot sammuttavat nopeasti ja tehokkaasti ympäristöystävällisellä tavalla. Järjestelmän tyyppi riippuu asiakkaan tarpeesta ja suojattavasta tilasta. AGIS Fire & Securityn kokeneet insinöörit suunnittelevat ja toteuttavat vaativimmatkin sovellukset. 


server room 02.10.15 low Kiinteät  kaasusammutus- järjestelmät

Mikäli kyseessä ovat arvokkaat laitteistot,  tuotteet tai esim. taideteokset, tehokas sammutusjärjestelmä   ei  ainoastaan ole tarpeellinen vaan  välttämättömyys vahinkojen estämiseksi.  Näihin olosuhteisiin  kaasusammutusjärjestelmä soveltuu parhaiten. Kyseisiä tiloja ovat esim. serverihuoneet, data centerit, arkistotilat ja museot jne.   Lue lisää

 


Kiinteät sprinkleri- ja  vaahtojärjestelmät

Kauppakeskuksissa, logistiikka- ja varastokeskuksissa sekä teollisuuslaitoksissa on elintärkeää rajata vahingot  mahdollisimman pienelle alueelle tehokkaan sammutuksen avulla. Yrityksemme tarjoaa palveluja vesi-ja vaahtosammutusjärjestelmien muutos- ja korjaustöissä.


 

Tuemme asiakasyritystemme kehitystä räätälöityjen turvallisuusjärjestelmien avulla

 

Tietoa

Lisätietoa SPIE AGIS ratkaisuista

Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita, emmekä tyydy valmiisiin ratkaisuihin. Investoimme tuotekehitykseen ja ammattitaitoiset insinöörit muokkaavat ratkaisut soveltumaan kuhunkin tarpeeseen.

Lue lisää

Miksi SPIE AGIS?

Tarjoamme seuraavia palveluja:

  • konsultointi
  • suunnittelu
  • asennus
  • käyttöönotto
  • huolto ja ylläpito
  • tarvikemyynti
  • koulutus

Lue lisää

Yhteystiedot

AGIS Fire & Security Oy
Valuraudantie 19
00700 Helsinki
e-mail: asiakaspalvelu@agisfs.fi


Tel. + 358 9 755 2880
Myynti + 358 9 755 28888
Huolto + 358 9 755 28830